Nyheter

2 kamper igjen

Det er nå to kamper igjen av serien for HHK sin del. Neste kamp blir til helga den 27. mars kl. 14.00 i Tysvær Arena.

Det er fremdeles Nøtterøy og Herulf Moss som er de to ledende lagene og det forventes at begge disse to rykker rett opp i elitedivisjonen. HHK med sin 6. plass er fremdeles bare 3 poeng fra 3. plassen. Falk Horten på 3. plass har 27 poeng, mens Sandefjord har 26. poeng på 4.. Tistedalen som ligger på plassen foran HHK har to kamper mindre spilt.

Av de lagene som ligger bak HHK på tabellen er det kun Bodø som har muligheten til å gå forbi HHK.

Stavanger har fremdeles muligheten til å holde seg i 1. divisjon. Det er reisemessig for HHK  absolutt en fordel at de forblir i samme divisjon som HHK. Stord kan også rykke ned. I tillegg leder Nærbø sin 2. divisjon. Teoretisk sett kan altså fire «lokale» lag neste sesong bli i samme divisjon.


Generalsponsorer

Generalsponsorer