Årets spiller

Under årsmøtet ble Christoffer Persson utnevnt til årets HHK spiller. Han har hatt en meget god sesong, jobbet hardt og kjempet inn i snitt 5-6 mål i hver eneste kamp. En trivelig kar som viser godt igjen på HHK laget.

Innsatspokalen A-lag ble i år tildelt Olafur Haukur Gislason som har sin andre sesong i HHK. Han viser en fantastisk holdning så vel utenfor banen som på banen.Opptatt av rekruttering og godt samhold i laget. En velfortjent utmerkelse.

Årest innsatspokal rekruttlag ble tildelt en av HHKs lokale unge spillere – Jonas Gudmundsen Lund – som i år har gjort seg godt bemerket i HHK. Treningsvillig, positiv og hardtarbeidende. Muligens den spilleren som har hatt størst utvikling. Trener Omar trekker også frem Jonas som den spilleren som har stått mest frem på G- 18 laget, ved at han har tatt stort ansvar på banen både i trening og kamp.