Haugesund er jettebra, men det skjer litt lite!

Christoffer Persson (24 år) har gjort et meget solid inntrykk i HHK og  har absolutt svart til forventningene, og vel så det. Han har stått enormt på og har i flere kamper vært lagets beste spiller. En av lagets publikumsfavoritter vil mange si.

Er du fornøyd med sesongen?

Ja, jeg føler det har gått bra, selv om jeg i mange kamper har spilt i en litt unormal posisjon for meg. Scorer nå flere mål enn jeg gjorde i Helsingborg. Har vel et snitt på ca. 6 mål pr. kamp, mot 3 mål i Helsingborg. Dette har nok vært med på å utvikle meg som håndballspiller. Jeg er utvilsomt på rett veg, selv om jeg har hatt et par kamper som jeg helst vil glemme. For eksempel kampen mot Herulf Moss.

Er du misfornøyd med at HHK ikke rykket opp i elitedivisjonen?

Både ja og nei. Jeg kom til Norge for å spille i den øverste divisjonen. Nå klarte vi ikke det, selv om vi fort kunne gjort det hvis vi hadde vært mer stabile. Jeg har en kontrakt som sier at jeg kan forlate klubben ettersom det ikke ble opprykk. Har ikke snakket med HHK enda om neste sesong men jeg er positiv til å bli. HHK har organisatorisk bra av å være i 1. Divisjon et år til. Dessuten har HHK en klar målsetting om å rykke opp neste sesong, samt svensk trener som jeg kommer godt overens med, så jeg har jo det egentlig ikke så verst.

Vi hører at det går rykter om at du også har funnet deg kjæreste i Haugesund!

Det stemmer nok det. Trivselen blir jo ikke mindre av den grunn. Trives på jobben i Kvala Barnehage gjør jeg også. Men det kunne skjedd litt mer i Haugesund. Jettebra, trivelig by, men kunne kanskje vært litt større.

– Trenger laget forsterkninger for å rykke opp neste sesong?

Det er nok noe avhengig av hvem som blir igjen av første rekka, men et par stor- skyttere hadde nok gjort seg. Uansett så tror jeg at neste sesong kan bli meget interessant.