Hvordan støtte HHK økonomisk?

Å drive eliteidrett er et evig jag etter nok midler. HHK vil for sesongen 2011/2012 legge opp til et budsjett på ca. 3,5 mill. kroner. Lite i forhold til FKH, men mye for HHK. Skal vi nå dette målet må vi være kreative på flere områder/måter.

Flere av våre private støttespillere støtter HHK ved å bruke Grasrotandelen, mens andre igjen kjøper toalett- og tørkepapir fra Sponsorteam AS som ringer rundt  2-3 ganger i året til sine registrerte personer. Dette tilfører oss ca. kr. 20 000,- pr. sesong. Grasrotandelen noe mer, ca. 30 000,-.

Vil du bli oppringt av Sponsorteam AS kan du selv registrere deg på tlf. 55 32 95 70 eller post@sponsorteam.no.

Når det gjelder Grasrotandelen et det bare å registrere deg neste gang du tipper.

Andre igjen er støttemedlemmer av HHK. Det er bare å klikke seg inn på «Bli medlem» på HHKs hjemmeside å legge inn den informasjonen vi trenger. Kr. 300,- pr. år.