Nyheter

HHK trekker publikum

Tilskuer tallene for håndball Norge kan ikke på noen som helst måte sammenlignes med det som er tilfellet for fotballen. Men HHK  har en jevn og økende tilskueroppslutning. Faktisk har HHK aldri hatt større gjennomsnittstall enn denne sesongen. Selv om vi ikke klarer målet som var et stabilt tall i vårsesongen på nærmere 1000 tilskuere er vi fornøyd med at vi sannsynligvis kommer til å havne på ca. 800. For sesongen totalt vil tallet være nærmere  700. Det er kun Bodø som i førstedivisjonen har et større snitt tall (ca. 1100). Dette må sies å være bra. Tysvær Arena er en ny hall og det vil ta tid  for Karmøybuer og Haugsundere å venne seg til at dette er håndballens storstue.

Til sammenligning kan nevnes at Stord Handball har et snittall på ca. 325 tilskuere på sine hjemmekamper. Drammen har ca. 750.

HHK har kun tapt to hjemmekamper denne sesongen (en i TA og en i Karmøyhallen). Stemningen i Tysvær Arena er upåklagelig og et av HHKs delmål er oppnådd, bra med tilskuere og god håndballstemning.


Generalsponsorer

Generalsponsorer