Det går rette vegen nå!

Johan Duvander har gjort opp status midt i sin andre sesong for HHK, en sesong som utvilsomt har vært mye mer suksessrik enn forrige sesong, med skader og nedrykk. Johan har hatt flere gode kamper og er nå den på laget som tar de fleste straffene.

Hvordan går det?

Mye har endret seg denne sesongen. Fahrudin valgte å reise tilbake til Sverige, etter fjorårets nedrykk. Jeg valgte å bli og føler at det har gått greit, at det var en rett avgjørelse. Forrige sesong var en tung sesong. Jeg hadde ryggproblemer nesten helt fra starten av. Derfor ble det mye alternativ trening og jeg hadde til stadighet lite å gå på. Logisk nok ble sesongen en nedtur.

I år har jeg vært kvitt alle disse ryggproblemene og jeg har utviklet meg bra, selv om jeg mener at jeg har enda noe å gå på.

Jobber du fremdeles i  barnehage?

Ja, jeg har vært i Kyvikdalen barnehage helt fra starten av og jeg trives godt med det. Jeg har en 80 prosent stilling. Min samboer, som er fra Sverige, jobber også i barnehage, men en annen barnehage. Vi trives.

Hva med neste sesong?

Min kontrakt med HHK går ut i år. Derfor skal vi inn i reforhandlinger og jeg vil helst ikke uttale meg før jeg vet mer om hva tilbud jeg får. Men det som vil være avgjørende er hvilken organisasjon HHK kan tilby. Totalt føler jeg at mye har endret seg i HHK. Således føler jeg at klubben er på rett veg, med fokus nå også på rekruttering. Ikke minst vil det være interessant at Mika fortsetter, men nå med Kristoffer Froestad som assistent trener. Det kan føre til en større profesjonalitet i organisasjonen. Noe som er nødvendig skal klubben være attraktiv.