Willumsen: HHK er på rett veg

Harald Willumsen har sin tredje sesong i HHK. Således er han en av dem som har spilt mest på dagens HHK lag, selv om ikke noen kan sammenlignes med Arnt Inge Vorre. Før det var Harald på Stord.

Du har spilt bedre i år enn i fjor. Hva er det du har utviklet deg mest på.?

Totalt har sesongen vært noe opp og ned for min del, men det jeg er blitt desidert bedre på er forsvarsspillet. Der føler jeg at jeg kan tilføre laget noe. Selv om jeg har blitt bedre mener jeg at jeg fremdeles kan utvikle meg mer. Potensialet er større enn det jeg har fått vist.

Hva gjør du utenom å trene og spille håndball?

I år  bruker jeg mye tid på å lese matematikk og fysikk. Jeg er heltidsstudent på HSH og det krever sitt.  Kenneth Berntsen studerer også til branningeniør så vi henger mye sammen. Samboeren min studerer også på HSH, til HMS ingeniør.

Hvordan er årets lag sammenlignet med tidligere lag?

Totalt synes jeg laget er bra, med potensiale for mer. Noen forsterkninger, litt større spillerstall så hadde vi blitt enda bedre. Ungdommene som er med i år har vist en bra utvikling og de begynner nå etter hvert å få mer erfaring. Miljøet er bra også i år, noe som det egentlig alltid har vært. Men vi savner både Kyrre og Sindre som var viktige for HHK miljøet.

Hvor høyt tror du vi kommer på tabellen?

Vanskelig å si, men spillerne har nok et håp om å klare 3. plassen, slik at det blir kvalifiseringskamper, men jeg ser at vi da må spille meget bra i kampene fremover og vise oss fra vår beste side. I teorien kan det gå. Selv om vi ikke rykker opp i år så mener jeg at HHK er på rett veg.

Hva med neste år?

Organisasjonen er blitt bedre, det blir interessant med Mika Nurmi som trener også neste år, og ikke minst at vi får Kristoffer Froestad som assistent trener. Det vil styrke laget.