Klarer vi tre seire på rad?

Førstkommende søndag er det igjen hjemmekamp i Tysvær Arena. Fram Larvik er denne gangen vår motstander, et lag vi slo i forrige kamp. Men laget ligger tett bak HHK på tabellen og er således et lag som vil gjøre alt for at vi ikke skal gå av med seieren. HHK er denne gangen skadefri (med unntak av Omar) og laget har vist en bra formkurve.
HHK ligger fremdeles på 6. plass, 5 poeng bak Sandefjord som ligger på 3. plass, d.v.s. kvalifiseringsplass. Et lag som HHK knuste i begynnelsen  av januar. Et HHK i god form holder altså tritt med de beste. MEN HHK har to kamper mindre spilt enn Sandefjord. Så med en seier på søndag er det full spenning for HHKs del.

Vår tidligere spiller Sindre Rødeseike har nylig inngått ny kontrakt med Fram og det er kjekt å se at han gjør det bra i sin nye klubb. Vi sakser fra Frams hjemmeside:

Skrevet av Gro Mee Teigen
lørdag 08. januar 2011
De siste kampene har Sindre Rødeseike blitt en ordentlig publikumsfavoritt blant Frams tilskuere. Med sin oppofrende spillestil, sitt gode skudd og evnen til å gå foran i krigen, har han vært en særdels viktig spiller i Frams tre siste seirer. Nå har politistudenten fra Haugesund signert for Fram Larvik fram til 2014. Det er så lenge som studiene holder ham i Larvik.- Sindre er en ledertype som går foran og viser vei med en sinnsyk attitude og innsats både på trening og i kamp. Samtidig er han en kjempebra kar og god håndballspiller, som holder et godt eliteserienivå. Sindre blir en viktig spiller for oss i tiden framover, selv om han kanskje neste sesong må ut av byen for å avtjene praksistiden sin i politiet. Men det er godt at Sindre nå er Framgutt, sier Marius Gustavsen i en kommentar.