Referat G-18 HHK 1

G-18 HHK 1 laget spilte en kjempekamp mot serieleder Stavanger på lørdag. Kampen ente til slutt 33-31 til HHK (18-14). Utviklingen har vært stor blant de unge HHK gutta.

Her er et grundigere referat fra lagets støtteapparat:

G18 spilte en god kamp mot serielederne mot SIF. Opptakten vår dårlig, da målvakt Andreas skadet seg før kampen. Heldigvis var HHK G18-2s målvakt Preben tilgjengelig, og han stilte sporty opp og bidro til resultatet.

Trener Omar var klokkeklar i garderoben før kampen: I dag skal vi ha to poeng! Spillerne tok beskjeden, og det var full tenning fra første kast. Godt forsvarsspill, og enda bedre i angrep. Vi dro i fra sakte men sikkert, og ledet med 4 mål til pause. I starten av andre omgang stokket det seg mer, og SIF tok oss igjen og ledet kampen i en periode. Det så stygt ut da kampen lå og vippet og vi fikk to spillere utvist, men spillerne på banen klarte seg gjennom undertallet med bare ett baklengsmål. Deretter kriget vi til oss overtaket i kampen igjen, kom foran og kontrollerte inn det siste minuttet. En utrolig spennende kamp, som det var deilig å vinne!

Alle gjorde en kjempeinnsats, men noen må nevnes spesielt: Thomas Midling fulgte opp sin gode innsats fra onsdagens treningskamp med A-laget mot Stord, spilte vel sin beste kamp for HHK noensinne og scoret 10 mål. Fredrik Gjerland viste at han er i form med sterkt forsvarsspill og sikre avslutninger fra linja. Sondre Folkedal spilte mest venstre back, en posisjon han ikke alltid har trivdes så godt i. Mot SIF fikk han det skikkelig til, var god på gjennombrudd og sikker på straffer. André Olaussen leverte noen underarmsskudd som SIF-målvaktene knapt nok hørte suset av. Jonas Gudmundsen Lund slet lenge med å få ballen i mål, men ble kjempeviktig med tre avgjørende scoringer helt på slutten av kampen. Han var ellers flink til å spille opp medspillerne sine gjennom hele oppgjøret.

Spillere/mål:

Preben Karlsen, Henrik Våge, Ivar Kaldheim, Sondre Folkedal 9, Anders Totland, Fredrik Gjerland 5, Jonas Gudmundsen Lund 5, Thomas Midling 10, Leif Erik Høyvik, André Olaussen 4.