Lokaloppgjør mellom to HHK lag i G18 serien

ist tirsdag kveld ble det spilt lokaloppgjør i Håvikhallen mellom HHK1 og HHK2, i den regionale G18 serien. Den regionale G18 serien består totalt 7 lag, herav 2 lag fra vest- og øst-Agder og 5 lag fra Rogaland. Derav altså hele to lag i samarbeidet under Haugaland håndball (HHK). Det må være minst 10-12 år siden at det i en og samme sesong, kan ha vert med 2 lag i G18 serien fra nord-Rogaland. Dessverre vil det nok ta endel år frem i tid før dette kan gjenta seg – men det gjøres mye godt arbeide i klubber og det er mange aktive spillere i 13-14 år gruppene.

Samlet utgjør begge våre to G18 lag en spillerstall på 19 gutter i aldersgruppen 16 til 19 år. Av disse har 13 spillere klubbtilhørighet i Avaldsnes og 6 i Nord SK, og felles er at alle denne sesongen spiller på lag under HHK navnet. Denne gruppen av spillere utgjør Haugalandets lokale rekrutteringsstamme for kommende år fremover, som seniorspillere på HHK sitt elitelag, HHK sitt toerlag samt Avaldsnes seniorlag. De øvrige klubbene på Haugalandet har ikke aktuelle spillere i disse aldersgruppene under dette samarbeidet.

HHK1 G18 består av samtlige 6 spillere fra Nord (f. 1992) og 5 fra Avaldsnes (f. 1993), en samlet gjeng som satser 100 % håndball og trener 8-10 ganger i uken eller mer. Og samtlige er også aktive spiller på HHK sine to seniorlag i 1. og 2. divisjon.

HHK2 G18 utgjøres av spillere fra Avaldsnes (f. 1994 og 1993). Noen er med i Avaldsnes sitt seniorlag, og flere er i tillegg aktive fotballspillere i Avaldsnes sine lag.
En glad gjeng etter lokalkampen tirsdag kveld, som HHK1 vant 37-21. Bak f.v: Andreas Skeie Pedersen (HHK2/AIL), Vegar Solstad (HHK2/AIL), Anders Totland (HHK1/AIL), Preben S. Karlsen (HHK2/AIL), Andreas Solberg (HHK1/Nord), Thomas Saltvedt (HHK1/Nord), Sondre Folkedal (HHK1/AIL), Henrik Våge (HHK1/AIL), Kenneth Midtgaard (HHK2/AIL). Midtrekke f.v: Glen Inge Raknes (HHK2/AIL), Fredrik Gjerland (HHK1/AIL), Ivar Kaldheim (HHK1/Nord), Hallvar Heimtun (HHK2/AIL). Fremme f.v: Christian Severinsen (HHK2/AIL), Einar Utvik jr (HHK2/AIL), Thomas Midling (HHK1/AIL), Andre Olaussen (HHK1/Nord). Ikke til stede: Jonas G. Lund (HHK1/Nord) og Leif Erik Høyvik (HHK1/Nord)