Ny publikumsrekord

HHK har i hele høst delt ut gratis billetter til sine  hjemmekamper. Dette har vært meget bevisst fra styret sin side. HHK må lage håndballkultur i Tysvær Arena og dette krever både tid og penger. Oppslutningen har derfor vist en gradvis økning helt fra seriestart.

Hjemmekampen mot Sandefjord søndag den 16. Januar ble derfor en skikkelig suksess med nærmere 1100 tilskuere.  Dagen i forvegen hadde hele laget vært med på Amanda arrangementet hvor vi fikk virkelig markere oss ut mot publikum. Målet til HHK er nådd. Neste mål er at vi skal holde oss i overkant av 800 tilskuere, uten å dele ut  noe særlig med gratisbilletter. I første divisjon er det bare Bodø som har mer publikum enn HHK.

Når vi ser bort i fra åpningskampen mot Elverum som var et utvidet arrangement med Tysvær kommune har HHK aldri hatt så mange tilskuere på noen av sine hjemmekamper i sin 10 årige historie. Dagens publikumstall hadde vi neppe fått plass til i Haraldshallen.

Alle lag i regionens håndballklubber kan fremdeles få gratisbilletter ved å henvende seg til HHK, senest to dager før kamp. Neste hjemmekamp er mot Strindheim søndag den 23. Januar kl. 16.00.