Nyheter

En ny start for guttehåndballen i Nord

Espen Skjelstad, som er en av de ansvarlige for guttehåndballen i Rival,  har også en viktig rolle ved oppstart av ny aktivitet i Nord. Nord har i flere år produsert mange gode håndballspillere, bl.a. Christian Spanne, men har nå vært nede i en skikkelig bølgedal. Vi har fått tilsendt følgende statusrapport: «Etter en vanskelig periode for SPKL Nord og ingen påmeldte guttelag til sesongen 2010/2011 er det nå blåst liv i aktiviteten igjen. Et prøveprosjekt på Mykje skole med håndballtrening rett etter skoletid har blitt en suksess. Hver fredag samles tjuefem 3. og 4. klassinger til trening i Mykjehallen. Disse guttene skal spille i G9-aktivitetsserien og utgjør 4 lag i serien. Det er bare Åkra som har like mange G9-lag på Haugalandet. Til første dag med kamper har spillerne fått nye fine drakter med eget navn på. Draktsponsor er Bavaria (som i flere år har vært en av HHKs  trofaste sponsorer) og guttene ble kjempefine og kjempestolte. Det blir nok å se gule drakter på tribunen til HHK-kampene. Dette er den nye starten på guttehåndballen i Nord og klubben skal igjen dyrke fram mange gode håndballspillere. For andre klubber som har mulighet til det så er trening i forbindelse med skoleslutt/SFO en god løsning. Foreldre er veldig positive til treningstiden siden vi unngår kollisjon med andre aktiviteter».


Generalsponsorer

Generalsponsorer