Eneste HHK spiller fra Rival

Ole Fremmersvik er den eneste Rivalspilleren på dagens HHK lag. Dette står i sterk kontrast til den gutteaktiviteten som nå foregår i Rival. Økende antall lag og god tilgang på gutter som vil spille håndball.

Heldigvis er der en rekke positive ting som skjer i partnerklubbene nå, sier Ole. Selv om det vil gå flere år før vi ser effekten av dette arbeidet i HHK, er det meget viktig at noen har tatt tak i rekrutteringsarbeidet.

Hvordan synes du sesongen har vært så langt?

Innad i laget har vi en klar målsetting om å ligge i den øvre del av tabellen. Derfor må jeg vel si at vi ligger litt etter nå, litt over halvvegs i sesongen. Men på tross av det så skjer det mye positivt i laget. Veldig morsomt at så mange av G-18 spillerne er med på A-laget. Men laget som helhet er nok helt avhengig av de eldre rutinerte spillerne for å vinne seriekamper.

Du har klaget på vondt i kneet. Er der noen bedring å spore?

Nei, egentlig ikke. Jeg har vondt i knærne, ikke så mye når jeg spiller håndball, men spesielt på jobb. Å være snekker krever mye fysisk aktivitet og tunge arbeidsstillinger. Prøver å la være å tenke for mye på det.

Blir du ikke lei og trett av å trene så mye som du gjør og i tillegg ha mye fysisk arbeid?

Det kan røyne på i perioder. Men nå er nå situasjonen slik i 1. Divisjons håndballen at klubbene ikke har midler til å kjøpe oss fri fra arbeid, så  dette må vi bare akseptere. Jeg hadde nok hatt mer overskudd hvis jeg hadde hatt noe redusert stilling og ikke 100 % slik som nå.

Synes du det er så pass tøft at du vil redusere treningsmengden neste sesong?

Det har jeg ikke tenkt på enda. Nå står vi på for fullt ut sesongen og så tar vi det derifra. Men så lenge det er gøy så er det utrolig hva som er mulig.

Bodø kampen var kanskje den kampen i år hvor publikum har vært mest skuffet. Hva var det som gikk galt?

Alt gikk egentlig galt. Vi fungerte ikke som lag. Var liksom ikke tilstede og vi kom oss aldri ovenpå. Dette tror jeg har med det mentale å gjøre. I håndball så er det veldig viktig at hver enkelt av oss fungerer optimalt på det mentale planet skal vi klare å vinne kamper mot bedre lag.

Er du fornøyd med Tysvær Arena?

Hallen er kjempebra å spille kamper i. Å trene håndball i hallen er også bra. Men utstyrsmessig er det ikke godt nok. Vi hadde mer utstyr til alternativ trening i Haraldshallen. Håper at det blir en forbedring på dette området.