Nyheter

Klarer vi 1500 tilskuere

HHK ønsker å samle mer tilskuere i Tysvær Arena. Forrige seriekamp i Tysvær Arena samlet HHK ca. 750 tilskuere. Dette er for så vidt et bra antall men håndballinteressen er større enn som så.

HHK tilbyr derfor gratisbilletter til alle medlemmer av regionens håndballklubber til førstkommende seriekamp søndag den 16. Januar kl. 16.00  mot Sandefjord, et lag som ligger tre poeng foran HHK på tabellen. Hvilken klubb vil vise mest igjen på tribunen?

Årets første seriekamp vil også bli ekstra eksponert i regionens medier. I tillegg vil det bli arrangert håndballaktiviteter på Amandasenteret lørdag den 15. for å eksponere idretten håndball (fra kl. 12.00).

I pausen vil det bli arrangert håndballkamp mellom 2 G – 11 lag fra Rival.

Kampsponsor er SpareBank 1- SR Bank


Generalsponsorer

Generalsponsorer