Det vokser og gror

Dette vokser og gror i flere klubber. Denne gangen er det gutteprosjektet i Rival som absolutt er  verdt å si  noen ord om. Det skal bli meget spennende å se hva regionen kan by på av lokale spillere om 4-6 år. En del av disse guttene har også hatt besøk fra HHK ved Omar Asmi. I en liten statusrapport fra Espen Skjelstad har vi klippet følgende:

«Ved sesongstart satte en liten gruppe ildsjeler seg ned og satte opp noen mål for hva vi ville med guttehåndballen i Rival. Vi fikk med oss styret på satsingen og klarte å skaffe oss en rekke sponsorer som ville være med å bygge guttehåndball i Rival. Det ble utarbeidet en profileringspakke bestående av overtrekksdress, treningskjorte/shorts og et kampantrekk slik at vi er like på og utenfor banen. Alle klær har påskriften «eg spille håndball». Guttene føler en stolthet av å spille håndball og vi skaper en identitet som håndballspiller.

I tillegg arrangerte vi en håndballfest i Haraldshallen med stor suksess. Vi spilte på minibaner, hadde skuddkonkuranse og DJ. Alle som deltok fikk premie og var med i trekningen av kjekke premier. Resultatet ble 10 nye spillere i alderen 10-12 år. Treningsgruppen G11/12 har økt fra 18 spiller til 26!
Et annet satsingsområde er cupdeltagelse. Vi trenger å møte andre lag og få kamptrening.
Det som gjør dette arbeidet mulig er samarbeidet vi trenere og lagledere har på guttesiden i klubben. I tillegg har vi en fantastisk foreldregjeng som stiller opp på dugnad og støtter spillerne på trening og i kamp.
Vi merker at vi er i siget og har stadig henvendelser fra spillere som har lyst til å starte. Vi fortsetter også å tenke felles og deler gode ideer med hverandre. Vi ser også at andre klubber har tatt tak i guttehåndballen og håper flere er med å bygge god håndballkultur på Haugalandet.»