Jeg satser for fullt nå

Fredrik Gjerland (1993) er også en av disse unge spillerne fra G-18 laget som står på terskelen til å få være med på noe større. Han, som så mange andre, har gått gradene i Avaldsnes og spiller på HHK2, G-18 laget og nå også på elitelaget.

Vi kan vel si at du fikk et lite gjennombrudd på kampen mot Bodø i helga?

For så vidt har du rett i det, men jeg har spilt en seriekamp tidligere, en bortekamp på Østlandet. Men da fikk jeg bare noen få minutter på banen. Denne gangen fikk jeg virkelig masse spilletid.

Synes du Bodø kampen var en tøff kamp?

Ja, utvilsomt. Vi tapte mye og ser at selv om jeg har utviklet meg mye denne sesongen har jeg enda et stykke igjen. Men jeg var ikke overrasket over nivået. Jeg har fått innblikk i hva som kreves og er forberedt på at det blir en del tøffe tak på streken, som er min faste plass på alle de lagene jeg er med på. Men jeg kommer til å trene mer styrke fremover, noe som jeg er nødt til å gjøre hvis jeg skal lykkes på streken.

Kommer du til å satse videre?

Jeg har enda et år igjen på HTG og dermed et år igjen på G-18 laget. Jeg synes miljøet er veldig bra og har lyst til å være med HHK videre. Dette laget er et lag for årene fremover og jeg tror og regner med at alle de lokale spillerne som hittil har vært innom A-laget denne sesongen kommer til å fortsette for fullt.