Nyheter

Fikk juling

En skikkelig nedtur da HHK gikk på et stortap mot Bodø. Hele  18-27 stod det på resultattavla ved slutt. Det hele fungerte bra de første 10 minuttene av kampen. Christoffer Persson åpnet meget bra og dunket inn de tre første målene. Johan Duvander tok de tre neste. Men fra stillingen  5 – 5 (11. minutter) overtok Bodø. HHK var inne i en meget dårlig periode og etter 19. minutter tok Mika Nurmi time out.
Spillerne fikk lite til fremover og forsvaret var svakt. På andre siden av banen viste Bodø et meget tøft og rått forsvarsspill og en fantastisk keeper som reddet hele 5 straffer. Pauseresultatet 7-15 var et sjokk både for spillere og publikum.

På det meste var Bodø oppe i elleve måls ledelse. HHK spilte uavgjort mot Bodø i høst. Det var helt klart merkbart at Omar Asmi, Arnt Inge Vorre og Olafur Olafsson går skadet. De var i dag sterkt savnet.

Elias Haldorsen var den som scoret desidert mest med sine 7 mål, og ble utnevnt til HHKs beste spiller. Flere av de lokale spillerne fikk bra med spilletid, spesielt i andre omgang, og de kom forholdsvis bra i fra det. Fredrik Gjerland startet på strek fra start av. Dette var hans første hjemmekamp for HHK, ettersom han tidligere har vært med på en bortekamp, men da med mye mindre spilletid enn i dag.

HHK ligger nå på 8 plass på tabellen og har med dette mistet kontakten med de tre første lagene.

Bilder fra kampen her:

IMG_2301.jpg

Laget som spilte med mål i parentes: Elias Haldorsen (7), Johan Duvander (3), Christoffer Persson (3), Harald Willumsen (2), Anders Totland (1), Jonas Gudmundsen Lund (2), Ole Fremmersvik, Kenneth Berntsen, Sondre Folkedal, Thomas Saltvedt, Fredrik Gjerland, Thomas Midling, Olafur Gislason og Martin Christensen.

Olafur hadde ingen bra dag i mål, men forsvaret var i perioder heller ikke til stor hjelp. Martin Christensen kom inn på stillingen 8 – 18 i andre omgang og kom fra kampen på en akseptabel måte.


Generalsponsorer

Generalsponsorer