Meget god kamp av rekruttlaget

Haugaland 2 – Nærbø 26-30 (13-15)

Det ble en spennende kamp mot topplaget Nærbø, for det meste med jærbuene et par mål foran. Fem minutter før slutt tok Nærbø time-out, da hadde HHK2 akkurat utlignet til 25-25, og vi følte vi var i siget. Men det stokket seg for ungguttene våre i innspurten, og Nærbø dro det i land.

Trener Omar Asmi var likevel fornøyd med spillerne totalt sett. Det var bra innsats mot serielederne, og kampen kunne fort ha vippet vår vei. Ole Fremmersvik spilte en skikkelig god kamp både på kanten og som back, og Fredrik Gjerland slåss som en helt på streken.

HHK2:
Torbjørn Jacobsen Aarhus (40%), Kristian Kanck (37.5%), Ole Fremmersvik 6, Sondre Folkedal 5 (2 str.), Sven Paul Matland 5, Jonas Gudmundsen Lund 4, Fredrik Gjerland 3, Thomas Midling 2, Anders Totland 1, Henrik Våge, Thomas Saltvedt, Leif Erik Høyvik.