Full pott for Avaldsnes G14

I Håvikhallen hver tirsdag og torsdag samles en entusiastisk og treningsvillig guttegjeng, som denne sesongen har fått tilskudd av fem spillere fra klubbens 97-årgang, ettersom dette laget ble trukket fra seriespillet. Til sammen utgjør de ei flott treningsgruppe på 15 spillere. Lagledere og trenere er Ole Terje Midling og Lars Øystein Folkedal.
Etter en vanskelig fjorårssesong, har guttene på Avaldsnes’ G14-lag hevet seg betraktelig denne sesongen. Sist søndag (21.nov) spilte de to kamper, og vant begge overbevisende. Avaldsnes stilte med hele 14 spillere til kamp, så det var god stemning på benken også. Først ble Finnøy slått med 17-13 i en kamp med noe lavt tenningsnivå. Av det positive var det at hele 8 ulike spillere kom på scoringslisten. Laget hadde god kontroll på kampen, så det ble en del bytting underveis slik at alle fikk spilletid.
I neste kamp var det mer som sto på spill. Da skulle laget møte Undheim – som dagen før hadde slått topplaget Viking 2. Det manglet ikke på tenning nå, og laget pådro seg flere utvisninger for røft spill. 8-7 til pause ga et flott utgangspunkt før 2.omgang. Her viste guttene fra Avaldsnes seg fra sin beste side med høyere balltempo og gode avslutninger, noen også etter fint kombinasjonsspill. Avaldsnes vant til slutt 18-13.
Dette betyr at laget nå er på tabelltopp med full pott etter fem kamper. Viking 2 og Åkra følger på de neste plassene. Se tabellen her. Med en så stor og god spillergruppe, ønsker laget seg både motstandere for treningskamper og sportslige bidrag fra HHK. Avaldsnes G14 har også egen side på Facebook, som du kan besøke her. Der finner du også oversikt over kampene deres – de ønsker seg masse publikum og liv på sine hjemmekamper!

av Lars Øystein Folkedal

Spillerstall, Avaldsnes G14:
Magnus Auestad (97)
Ben Ove Bowitz-Øygarden (97)
Simen Broen (97)
Hallvard Folkedal (96)
Erling Helgesen (96)
Anders Kallevik Jakobsen (96)
Stefan Kaldheim (96)
Peter Midling (96)
Ricardo Jose Rey (96)
Jon Robertsen (96)