Nyheter

Danmark er deilig, men Haugesund er ikke så verst det heller

Dette er jo en påstand som går rett i hjertet på en haugalending. Og utsagnet kommer fra Martin Christiansen (1989), vår 2. målvakt som gjorde en meget god kamp mot Lillestrøm, hvor han for første gang fikk spille hele kampen. Han tok godt vare på den muligheten.

Hvem var det som ”lokket” deg til Haugesund?

Jeg ble kjent med fam. Froestad i Danmark. Flere år på rad har det vært spillere fra Rival på besøk i Ilkast og plutselig så ble jeg med til Haugesund og jobber nå noen timer på HTG som keepertrener. I tillegg  så er jeg i sørfylket og er trener i SIF og Hundvåg fra tid til annen. Dernest er jeg også i år i Rival.

Men er dette nok til livets opphold. HHK er jo ikke kjent for de store kompensasjonene?

Jeg har vært så heldig å få jobb i Gard Familiebarnehage og trives veldig godt med det. Veldig koselige kollegaer har jeg også fått i tillegg til trivelige barn.

Du hadde altså i utgangspunktet ikke tenkt å spille håndball på toppnivå?

Nei, jeg hadde ikke det. Første året trente jeg litt med Avaldsnes og HHK. Mest for moro. Men i år har jeg bestemt meg for å satse for fullt. Ikke minst har Olafur Gislason vært en utrolig stor inspirator. Han har opplevd det meste på håndballbanen og har utrolig mye kunnskap å gi meg, i tillegg til den jeg selv har tilegnet meg. Føler at jeg har fremgang for hver trening.

Har du satt deg noe konkret mål mens du er her i Haugesund?

Vanskelig spørsmål. Jeg har nå en toårs kontrakt med HHK og har tenkt å stå den ut. For jeg trives meget godt i HHK miljøet. Både Harald Willumsen og Kenneth Berntsen studerer på Høgskolen Stord/Haugesund. Jeg har tenkt litt på det, ingeniørstudiet frister. Så det er ikke usannsynlig at jeg blir lenger.

Hva med årets HHK lag?

Vi er et bra 1. Divisjonslag. Ungdommene i laget står og vipper, rett før de blir etablerte spillere. Vi har absolutt potensiale til å bli et elitelag. Men vi trenger mer enn denne sesongen for å bli det.


Generalsponsorer

Generalsponsorer