30 – 21

HHK vant suverent 30 – 21 (16 – 8)mot Lillestrøm.  En kamp som HHK tok styringen i helt fra begynnelsen av.
Olafur Olafsson var ikke med denne gangen p.g.a. skade. Martin Christiansen stod hele kampen og gjorde et bra inntrykk og åpnet kampen med to sterke redninger. Ellers var laget det samme som mot Herulf.
Totalt sett var laget mer tent i denne kampen og spilte mer agressivt og målrettet. Riktignok var motstanderen noe svakere, men tilskuerne (ca. 550) så klart forskjell fra gårsdagens første omgang. Både Harald Willumsen og Kenneth Berntsen viste mer igjen i dagens kamp, med sine 6 og 5 scoringer. Vingene ble også mer benyttet.
Elias Haldorsen og Christoffer Persson gjorde et meget solid inntrykk hele kampen i gjennom.

Alle spillerne ble benyttet og spesielt de ti siste minuttene var både Thomas Midling, Jonas G. Lund, Ole Fremmersvik og Thomas Saltvedt på banen samtidig. Noe som ikke har hendt tidligere. På det meste ledet HHK med hele 15 mål (midtvegs i andre omgang).

Scoringsliste: Johan Duvander (3), Harald Willumsen (6), Kenneth Drage Berntsen (5), Elias Mar Haldorsen (8), Jonas G. Lund (1), Arnt Inge Vorre (1), Thomas Dwight Midling (1), Christoffer Persson (6)

no images were found