Nyheter

28 – 28

Lørdagens kamp mot Herulf Moss ble en meget spennende opplevelse. HHK guttene var noe trege i starten av kampen, selv om det aldri ble noen stor ledelse til Herulf. Etter 12 minutter var stillingen 6 – 6. Vi følte at HHK var på veg inn i kampen og de tok faktisk ledelsen et paranger i denne perioden, men det tok liksom aldri helt av. Ikke optimal innsats, en del personlige feil, trege med å komme tilbake til mål gjorde at stillingen ved pause var 14 – 17. Et resultat som vi ikke kunne si noe til. Herulf var bedre i så godt som hele 1. omgang. Det var tydelig at det var en hel måned siden forrige HHK kamp. Spillet var fantasiløst og vingene ble lite benyttet.

Først i andre halvdel av andre omgang fikk vi se innsatsvilje og til dels gode angrep, men dessverre var ikke utttelingen alltid like god. Olafur Olafsson viste virkelig vilje til å dytte  inn mål og stod tilslutt med 6 mål. Elias Haldorsen viste også godt igjen med sine 7 mål.
Også i andre omgang ledet Herulf  hele tiden, varierte mellom 1, 2 og 3 mål. Etter 9 min 19  – 22, etter 15 min 22 – 23, 19 min. 26 – 26. Publikum øynet her at kanskje kunne det bli seier og til tider var stemningen meget stor og stort trykk i hallen. Etter 25 min. var stillingen 27 – 28. De siste 30 sekundene var stillingen 28 – 28 og det var HHK som var i angrep,  men siste skudd ble pararert og kampen ebbet ut. HHK viste i perioder meget bra innsatsvilje, men Herulf fremstod totalt som et lag som spilte bedre i forsvar, og var raskere oppe i angrep. Men et HHK på sitt beste hadde slått dette laget.
Målscorere: Johan Duvander (5), Harald Willumsen (1), Elias Haldorsen (7), Arnt Inge Vorre (2), Olafur Vidir Olafsson (6), Christoffer Persson (6), Kenneth Berntsen (1)


Generalsponsorer

Generalsponsorer