Vellykket Drillo samling

En lydhør forsamling (på Rica Maritim) fulgte godt med under Drillos foredrag om det å lede, samt bygge team.
Drillo kom rett i fra en vellykket landskamp mot Irland til HHKs samling hvor en plass mellom 200 0g 250 personer hadde satt av tid til dette.

Drillos lune måte å forelese på, med alle sine anekdoter fra idrettslivet, var en fornøyelig opplevelse. I sitt foredrag la han spesielt vekt på formidling, kommunikasjon, ledelses filosofi, autoritet, begeistring og entuiasme. «spilleren må være opptatt av laget for å bli god, mens lederen må være opptatt av individet for å gjøre teamet godt».

«Gruppeklima» er noe som er meget viktig for å få laget/teamet til å fungere. Må være bevisst på de positive og negative faktorene som er avgjørende for teamets funksjon.

Og for alle dem som ikke vet arealet til Karmøy, så var dette basiskunnskap for Drillo. Likeså høyden på Haugesunds høyeste fjell.

HHK regner med å arrangere flere lignende arrangementer ut på nyåret.