Vi gleder oss til helga

De fleste trofaste tilhengere av HHK ser frem til helga den 20. og 21. november, endelig er det hjemmekamp. HHK er faktisk det laget som har spilt færrest kamper i serien, slik at HHKs syvende plass i serien gjengir ikke et korrekt bilde. Som tidligere nevnt vinner Tistedalens og Nøtterøy sine kamper. Det som er interessant for HHK er at det fremdeles er bare 4 poeng frem til 3. plassen. Det betyr at tabellen kan se helt annerledes ut søndags kveld. Herulf Moss som er motstander på lørdag kommer fra en stor seier mot Strindheim, seriens mest tapende lag. Lillestrøm gikk på et tre måls tap mot Bodø, hjemme.

HHK har satt i gang en rekke tiltak for å øke antall publikummere til helgens kamper (selv om vi var 600 tilskuere på forrige kamp.) Vi får besøk av spillere/lag fra flere klubber i distriktet (Rival, Avaldsnes, Kopervik og Kolnes), samt HTG. Tysvær bygdablad kjører konkurranse og deler ut gratis billetter. Naboer til Tysvær Arena er også invitert. Det kjøres også ganske sterkt ut både i Radio 102, Radio Haugaland og storannonse i Haugesunds Avis.

Møt opp og bli med på en hyggelig håndballhelg. Begge kampene går kl.16.00.

Helgens kampsponsorer er to firmaer som omtrent helt fra starten av har vært HHKs samarbeidspartnere, Gassco og Mediehuset Haugesunds Avis/Radio 102.