Spillerpresentasjon: Jeg regner med å bli enda bedre

Sondre Folkedal (f.1993) er også en av de unge lovende spillerne på G-18 laget som har hatt sin debut på elitelaget. Sondre kommer også opprinnelig fra Avaldsnes og spiller som regel på venstre kanten, men er også ofte å se som back. Han har gjort et solid inntrykk på G-18- og rekruttlaget.

– Var det ”nifst” å bli satt inn på banen mot Stabæk?

Det var et stort hopp å spille mot Stabæk sammenlignet med  en G-18 kamp. Selv om jeg ikke ble skremt var det en del tøffere. Mer kjemping, skubbing, i tillegg til det å måtte være konsentrert hele tiden.

Er du redd for å stagnere? For du må vel utvikle deg enda mer skal du bli fast inventar på A-laget.

Jeg har utviklet meg bra i det siste, selv om jeg ser at jeg har perioder hvor jeg føler at jeg stagnerer. Men føler at jeg har et større potensiale enn det jeg hittil har vist og satser videre for å bli bedre. Jeg går jo også på HTG og vi trener sikkert 20 timer håndball til uka og en slik treningsmengde over tid regner jeg med vil gi resultater.

-Hva er det som driver deg videre, som gjør at du orker å holde på med håndball så mye?

Jeg er i et godt og hyggelig idrettsmiljø både på HTG og i HHK. I tillegg har vi gode trenere i Mika og Omar. Jeg trives med dette og har klare målsettinger om å bli enda bedre så jeg ser ingen grunn til å endre på situasjonen. Jeg vil bli bedre på det jeg satser på. Dessuten så går jeg nå Vg 2 og  vil også neste år ha mye håndball på HTG.