Nyheter

Storseier til HHK2


HHK2 hadde ingen som helst problemer med å slå Tastavarden på hjemmebane. Tavla viste hele 40-20 ved kampslutt (20-9).

Det ble aldri noen spennende kamp mellom HHK-rekruttene og bunnlaget Tastavarden. Anført av bursdagsbarna Arnt Inge Vorre (31) og Thomas Saltvedt (18) tok HHK2 kommandoen fra start, og det var bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Trener Omar Asmi var likevel klar på at alle skulle fokusere på arbeidsoppgavene sine, og han ga klar beskjed når noen ikke gjorde jobben sin.

Neste hjemmekamp for HHK2 er 30. november. Da blir det en langt vanskeligere kamp, ettersom det er serieleder Nærbø som kommer på besøk.

Spillere/mål: Thomas Saltvedt 8, Jonas Gudmundsen Lund 8, Arnt Inge Vorre 7, Ole Fremmersvik 5, Kenneth Berntsen 4, Thomas Midling 3, Fredrik Gjerland 2, Henrik Våge 1, Anders Totland 1, Leif Erik M. Høyvik 1, Torbjørn Jacobsen Aarhus 50 % redninger, Kyrre Rødeseike 50 %.


Generalsponsorer

Generalsponsorer