Overbevisende seier

Rekruttlaget HHK 2 spilte kanskje sin beste kamp av året ved å slå Stavanger 2 på hjemmebane. Hele 42 mål fordelte spillerne seg imellom. Sluttresultat 42 – 37. Ved pause ledet HHK 19-18. HHK hadde store problemer med å komme skikkelig i gang og Stavanger ledet en periode med hele 5 mål, men HHK slet seg inn i kampen i slutten av 1. omgang og overtok mye av kampen etter pausen og var oppe i en ledelse på hele 9 mål på det meste.

Dette var en typisk lagseier hvor det ble vist mye godt spill, hurtig håndball og godt keeperspill. Laget består av fire rutinerte spillere som fungerer som læremestre og grunnpilarer i laget. Dette er Kyrre Rødeseike, Torbjørn Jacobsen Aarhus, Arnt Inge Worre og Svein Paul Matland. Resten av laget består av våre unge spillere stort sett født i -92 og -93.

Mestscorende spiller denne gangen ble Jonas Gudmundsen Lund med hele 9 mål. Hele 11 spillere noterte seg med spillermål.

Jonas Gudmundsen Lund (9), Arnt Inge Worre (7), SveinPaul Matland (5), Ole Fremmersvik (4), Sondre Folkedal (3), Fredrik Gjerland (3), Thomas Midling (3), Thomas Saltvedt (3), Anders Totland (2), Leif Erik Høyvik (2), Henrik Våge (1)