Tap mot Sandefjord

HHK klarte ikke helt å følge opp gårdsdagens suksess. HHK tapte med 4 mål mot Sandefjord i søndagens kamp. Sluttresultat 25 – 29 (12 – 16). HHK spilte jevnt med Sandefjord hele kampen, unntatt de siste 15 minuttene av første omgang.

HHK har nå inntatt 5. plassen på tabellen. Av de fire lagene som ligger foran HHK har HHK vunnet mot Falk, og tapt mot Nøtterøy og Sandefjord. Kampen mot ledende Tisledal blir den  27. november (borte). Det betyr at alle retur kampene mot de tre beste lagene blir hjemmekamper.

HHK er nå 3 poeng bak 3. plassen (kvalik. plass) og 1 poeng bak 4. plassen. Dette er ikke mer enn at det fortsatt er like stor spenning i serien for HHK sin del. De to neste seriekampene er hjemmekamper mot henholdsvis Herulf Moss (20.11) og Lillestrøm (21.11). Begge disse kampene er mot lag som HHK bør og må slå for holde tritt med serietoppen.
Vi har spennende tider foran oss og håper og tror at det blir folksomt i Tysvær Arena under disse to kampene.

Omars skade har vist en positiv utvikling og pr. i dag ser det ut for at Omar blir klar til den 21.11, og det er absolutt en positiv nyhet for HHK laget