Spiller presentasjon :: Jeg er ikke på topp enda!

Jonas Gudmundsen Lund (1992) har vært et meget friskt innslag på elitelaget til HHK. Det han har vist når han har vært innpå har gitt oss tilskuere god grunn til optimisme både på hans vegne og for laget. Han er nok et bevis på at HHK har gjort et større arbeid med sine unge spillere enn alle er klar over. Først med Kjetil Lande, dernest med Per Froestad. I kvartfinalekampen mot Follo skåret han 3 mål, noe som han også gjorde mot Falk.

– Men det har allikevel blitt noe benkesliting, blir du ikke lei av det?

Nei, ikke i det hele tatt. Min tid kommer, jeg er født i 1992 og det er første året jeg er på elitelaget og regner med at jeg etter hvert vil få mer og mer tid på banen hvis jeg utvikler meg slik jeg har gjort det siste året. Dessuten lærer jeg mye av å sitte på benken. Håndball er ikke bare å kaste ball. Jeg har masse spilletid både på HHK 2 laget og G-18.

Hvordan ser du på din fremtid i HHK?

Jeg har selvsagt stor tro på at jeg vil lykkes, at jeg vil utvikle meg videre under Mika og Omar. Ser på mitt potensiale som stort. Med vilje og tålmodighet (som Mika sier) så vil jeg komme lenger enn der jeg er i dag.

– Hva med utdannelse? En blir jo ikke rik av å spille håndball.

Jeg går nå på HTG Vg 3 og er nok en god del i tvil om hva jeg skal gjøre fra høsten 2011 av. Håndballen tar mye tid nå og fokus på utdannelse er vel egentlig ikke 100 %, men regner med at det ordner seg. Kanskje jeg skal ta fri et år, spille håndball og jobbe. Men jeg har jo mine drømmer som mange ungdommer, kanskje psykologi eller fysioterapeut kunne vært noe. I dag så er det samfunnsfagene jeg er mest interessert i.
For øvrig har det vært meget bra å gå på HTG når jeg driver idrett på så pass høyt nivå som vi nå gjør. Det gjør det skolesituasjonen noe lettere til daglig.

– Et stalltips til slutt. Hvor havner HHK til slutt?

Blant de fem beste, helt sikkert.