G-18 serien er i full gang

HHK har denne sesongen to G-18 lag i serien. Ener laget er et rent HHK klubb lag med spillere som spiller både på elitelaget og HHK 2 i tillegg, mens toer laget egentlig er et rent Avaldsneslag som spiller i HHKs navn. Et eksempel på samarbeid som vi håper vil utvikle seg til det beste både for klubbene og spillerne. Haugaland 1 består av spillere født 92 og 93, mens Haugaland 2 93 og 94

Haugaland 1 har allerede spilt tre kamper i serien, et tap, en seier og en uavgjort og leder serien med det. I dagens kamp mot  Haugaland 2 ble det som forventet en ny seier. Sluttresultatet ble til slutt 32 – 15 (17 – 6). Thomas Saltvedt og Sindre Folkedal scoret tilsammen hele 14 mål. Haugaland 1 spilleren er mye mer trent og har mye mer erfaring enn 2er spillerne, noe som var tydelig i flere av angrepene.På Haugaland 2 var der ingen som utpekte seg spesielt, men hele 8 spillere noterte seg på scoringslisten. Flere av disse spilleren spiller også fotball og vil sannsynligvis med mer trening utover vinteren kunne utvikle seg mye. For flere viste talentfulle egenskaper.

Haugaland 1: Anders Totland (2), Thomas Saltvedt (6), Jonas Gudmundsen Lund (4), Leif Erik Høyvik (2), Andre Olaussen (4), Henrik Våge (2), Sondre Folkedal (8), Fredrik Gjerland (1), Thomas Midling (3).

Haugaland 2: Einar Utvik (3), Glenn Raknes (2), Christian Severinsen (1), Vegard Solstad (2), Kenneth Midtgard (2), Kallevik (3), Andreas Pedersen (1), David Sunde (1)