Nyheter

Haugaland Kraft håndballskole i full gang.

ca. 70 ungdommer er i full gang med årets håndballskole i Håvikhallen. I år deltar spillere fra Kopervik, Åkra, Tysvær, Haugesund, Avaldsnes og Bømlo. Marius Alsaker som har hovedansvaret for skolen er meget fornøyd med påmeldingen og arrangementet så langt.

-Det er absolutt behov for en slik håndballskole og vi ønsker å utvikle konseptet videre. Bl.a. kunne vi tenkt oss å arrangere endagssamlinger rundt omkring i klubbene.
Mika står for den faglige planleggingen. Den praktiske gjennomføringen er det flere som har ansvar for. På dagens samling kunne vi observere både Omar Asmi, Elias Halldorsson, Harald Andreassen og flere av G-18 spillerne i full vigør som instruktører.
Alderen på deltagerne er fra 8 – 15 år med hovedvekt på 10-13. Gledelig at så mange gutter er med.

– Hele 50 % av deltagerne er gutter, nevner Marius Alsaker. Så mange gutter har aldri deltatt på Haugaland Kraft Håndballskole før.
Deltagerne var meget førnøyd. Hallen åpner kl. 08.00 og stenger 16.00. Den organiserte aktiviteten er fra 09.00 til 15.00. Alle deltagerne får håndball, sekk, drikkeflasker, T-skjorte og sunn mat med børd og frukt.


Generalsponsorer

Generalsponsorer