God underholdning, god stemning – men tap.

HHK-Nøtterøy

Nøtterøy var et hakk bedre enn HHK.  Johnny Jensens rutine gjorde utslaget. God på strek og god i forsvar. I tillegg til en del personlige feil hos HHK spillerne, dårlig uttelling på 100 % sjangser og Nøtterøys forsvar  var det kanskje det som utgjorde forskjellen. Det er ikke urimelig å tro at Nøtterøy er et av de beste lagene i serien.

Pauseresultatet 14 – 15 var helt OK. Nøtterøy kom best i gang men etter ca. 14 minutter hadde HHK innhentet ledelsen og stillingen var 8- 8. I hele resten av omgangen fulgte lagene hverandre, og kampen hadde det meste av det en god håndballkamp skal ha. Publikum var meget positiv til HHKs spill og mange påpekte den positive utvikling i laget sammenlignet med forrige sesong.

HHK kjørte med første rekka nesten hele kampen og det tok tydeligvis hardt på  og spillerne ble trøtte mot slutten av kampen. Johan Duvander ble kampens toppscorer og har hittil hatt sin beste sesong i HHK. På det meste var Nøtterøy oppe i 6 måls ledelse. Også meget positivt at det er såpass mange som scorer mål. I løpet av de 15 første minuttene hadde hele 6 spillere registrert seg på scoringslisten.

Martin Christensen fikk bra med spilletid i 2. omgang (helt til han fikk en 2. minutter). Han hadde flere klasseredninger. Noe som også Olafur hadde i sin gode perioder.

Selv om det ble tap fremstår HHK som et lag som mange vil se igjen. Det blir nok flere besøk i Tysvær Arena.

Sluttresultatet ble 28 – 31

Scoringsliste: Johan Duvander (8), Christoffer Persson (7), Elias Haldorson (6), Olafur Olafsson (2), Thomas Saltvedt (1), Harald Willumsen (1), Arnt Inge Worre (3).

Se bilder fra kampen her.