Nyheter

Nøtterøy kan bli en hard nøtt!

Søndagens kamp blir ikke noen lett kamp for HHK. Alle i HHK miljøet er spente på om Nøtterøy kan slås. De har hittil spilt 2 seriekamper og vunnet den ene og uavgjort i den andre. Vil HHK fortsette med sitt positive spill. Lørdag den. 2 oktober spiller de mot Stavanger.

I fra Nøtterøy Håndballs hjemmeside sakser vi følgende betraktninger:
«Haugland er på papiret en vanskeligere motstander enn Stavanger og spesielt hjemme. Laget startet hjemme med en 8 måls seier mot Falk, som dagen før hadde slått Stavanger. Der etter klarte de uavgjort borte mot Bodø, noe som ble betraktet som meget sterkt. I deres tredje kamp klarte de bare en to måls seier mot Strindheim Elite som av mange betraktes som nedrykks kandidat.
Det store spørsmålet er når vi ser på Falks resultater om to kamper på to dager blir for tøft, eller om det var Falk som ikke klarte å null stille. «


Generalsponsorer

Generalsponsorer