Drillo er på veg til Haugesund!

SETT AV torsdag 18. NOVEMBER kl. 19.00. Da blir det storbesøk på Rica Maritim. HHK har fått Egil «Drillo» Olsen til å komme til Haugesund.

Drillo er utvilsomt Norges herrelandslags mest suksessrike trener. Han har hovedfag i idrett fra Norges Idrettshøgskole og undervist der i mange år. Han spilte på landslaget i perioden 1964 – 1971 og scoret 16 mål totalt. Han var også en habil bandy spiller. Han har vært trener for en rekke klubber bl.a. Frigg, Hasle Løren, Østsiden, Lyn, Ålesund, Vålerenga, Wimbledon, Fredrikstad. Av landslag er jo Drilloperioden meget omtalt i alle media og han trente VM landslaget både i 1994 og 1998.

Drilloeffekten har på nytt slått til og fotball landslaget er igjen i en positiv flyt. Benytt derfor anledningen til å høre Drillos «forelesning».

Billettpris er 275 for sponsorer pr. stk, 375 for ikke sponsorer.Bedrifter som kommer med større grupper kan avtale spesiell pris. Påmelding til margaret@h-hk.no