Bli med i HHKs målklubb

HHK har vært gjennom en tøff økonomisk periode og klubben trenger fortsatt kapital for å kunne drive klubben på en sunn måte. Vi er nå inne i en positiv flyt og vi oppfordrer alle til å være med i prosessen videre.

– I den forbindelse monner alle bidrag og vi har lyst til å dra i gang en «målklubb»,  sier initiativtakerne Jan Åge Matland og Aksel Røsand.

– De som blir med betaler en krone pr. mål HHK får i årets kamper. Vi setter et maks beløp på kr. 500,- Selvsagt håper vi på flere mål enn det på 22 kamper, men vi ønsker å sette et tak på den summen. Innbetaling vil skje etter sesongslutt.

-Alle som deltar tipper hvor mange mål de tror HHK får totalt gjennom sesongen. Ved sesongslutt vil bli trukket ut fine premier blant de som deltar, bl.a. en TOMTOM GPS fra en av våre trofaste sponsorer Nils Sørhaug AS som forhandler Mazda og Hyundai.

– Jan Åge Matland og Aksel Røsand oppfordrer folk å ta kontakt. Vær med å hjelpe HHK slik at vi igjen kan få elitehåndball på Haugalandet.

Jan Åge: tlf. 908 25 707 mail: jan@dhr.no
Aksel: tlf. 992 84 740 mail: aks@karmoy.kommune.no