Nyheter

HHK til kvartfinalen

HHK tok en solid seier over Stabæk i Tysvær Arena. Dermed er «Nye HHK «utrolig nok i kvartfinalen. Noe som svært få hadde tro på for et par måneder siden.
Stabæk tok ledelsen og beholdt den i 7-8 minutter. Etter det var det veldig jevnt i 10 minutter og fra derav så styrte HHK kampen.
HHK gjorde forsøk på å spille hurrtig håndball mens Stabæk prøvde å skru ned tempoet. Derfor ble det aldri en god håndballkamp og Mika Nurmi var svært misfornøyd med at  dommerne tillot Stabæk og spille slik de gjorde.
Pauseresultatet ble 17 – 11, noe som må sies å gi et godt bilde av første omgang.

HHK ledet med opptil 9 mål men sluttresultatet ble 33 – 27. Kvaliteten på spillet i andre omgang var meget variabelt. HHK kontret, scoret og bommet om hverandre Totalt sett kan vi si at det ble en underholdende kamp. Elias Haldorsen var lagets mest scorende spiller i dag. Han gjorde rett og slett jobben med sine 12 mål.

Vår andre målmann Martin Christensen var med for første gang og reddet en av to straffer. I Omars skadefravær ble Arnt Inge Worre plukket opp fra HHK 2 og visste nok en gang at den karen er å regne med.

Hvem som blir vår motstander i kvartfinalen avgjøres på Håndballforbundets kontor i morgen kl. 12.00. HHK har hatt to bortekamper og en hjemmekamp. Trekker de et lag som nå sist hadde hjemmekamp åpner det seg en mulighet for storkamp i Tysvær Arena.
Målscorere: Elias Haldorsson (12), Christoffer Persson (6), Arnt Inge Worre (5), Olafur Olafsson (3), Johan Duvander (3), Harald Willumsen (2), Kenneth Berntsen (2)

Se bilder fra kampen på denne linken


Generalsponsorer

Generalsponsorer