Nyheter

Lokaloppgjør HHK2 – Åkra

Hvem er best HHK eller Åkra? Begge lag spiller i 2. divisjon denne sesongen. Åkra med et høyere aldersnitt på spillerne enn HHK.

«Begge lagene var noe trege i starten. Utover i 1.omg. viste ÅIL at rutinen er på plass. Ingve Talmo og Odd Fjeldkårstad var vanskelige å stoppe. Åkra hadde imidlertid stor respekt for Torbjørn i mål, og med god grunn – han reddet 14 av 26 skudd i 1.omg. (54%).  Framover på banen ble det for mange dårlige avslutninger. HHK seg innpå utover i omgangen og pauseresultatet var 12 -11 til Åkra.

I 2.omg. fikk vi HHK mer flyt i spillet, og skuddene satt bedre. Kyrre sto bra bakerst (13 redn. av 27 = 48%), forsvaret kom seg også og Åkraspillerne slet mer med kondisjonen etter hvert. Komfortabel 33-26-seier til HHK.

Trener Omar sa etter kampen at det var tydelig at laget ikke var samspilt, og at alle spillerne har mer å gå på.

Målscorere HHK2:

Svein Paul Matland 6, Arnt Inge Vorre 5, Thomas Midling 4, Jonas Gudmundsen Lund 4, Sondre Folkedal 3, Thomas Saltvedt 3, Ivar Kaldheim 3, Anders Totland 2, Leif Erik M. Høyvik 2, Andre Olaussen 1.

Toppscorere Åkra: Ingve Talmo 6, Odd Fjeldkårstad 5


Generalsponsorer

Generalsponsorer