Thomas Midling vår høyeste spiller

homas er en av våre yngste spillere men gjør seg allikevel bemerket med sin store høyde. I tillegg er han en våre yngste (f. 1993) og venstrehent. Venstrehente spillere er alltid populære i håndball. Thomas fikk komme inn under åpningskampen mot  Falk.

Var du godt forberedt når Mika sendte deg inn på banen?

Ja, jeg var forberedt og har trent godt i det siste, men jeg var nok  noe nervøs. Det var masse publikum og mye støy, men jeg regner med at jeg vil takle dette bedre neste gang. Nå vet jeg hvordan det er og forholder meg til  det på neste kamp. Nå er ikke G-18 serien begynt enda så vi er ikke så godt trent i kampsituasjon men dette vil nok endre seg utover i september. Det vil bli mange klamper på oss unge. I tillegg til A-laget blir det mange kamper både på rekruttlaget og G-18 laget.

Hva er det som gjør at vi nå har fått så mange spillere fra Avaldsnes?

Vi er en gjeng som har trent sammen fra vi var små. Trenere har vært min far og Lars Øystein Folkedal. De har klart å få oss frem og når vi begynte på HTG fikk vi gode lærerkrefter og har utviklet oss bra og regner med å bli enda bedre. Mye trening,  men dette er gøy.

Er det stor forskjell å spille G-18 kamper og elitekamp?

Ja, det er nok det og der må vi unge utvikle oss. Jeg merket presset fra de andre spillere og publikum og ble noe nervøs av det. Vi er jo ikke vant med så mange tilskuere på G-18 kamper. Men dette må vi jo takle og jeg ser frem til neste kamp.