Nyheter

Omar Asmi – vår nye strekspiller

Omar (27 år)har bare spilt på HHK i en måned og har allerede gjort seg sterkt bemerket som en utpreget strek spiller. Det var ikke uten grunn at i treningskampen mot Viking så ble Omar nesten konstant gjort forsøk på å bli pakket inn av flere motstandere.
Hvilken bakgrunn har du?
Jeg kommer i fra Sverige og elitespill på  Helsingborg. Håndball har jeg spilt siden jeg var 6 år, da i Tunis. I Sverige har jeg vært i 5 år. Haugesund og HHK er ikke så veldig forskjellig fra mine tidligere bosteder og jeg trives allerede veldig bra.
Det var Christoffer Persson som fikk meg til Haugesund. Vi spilte sammen i Sverige.
Kom du helt alene til Haugesund?
Nei,  jeg har med meg min svenske samboer som allerede har fått jobb. Derfor ser dette ut  til å bli veldig bra. Mye positivitet på treningen, bra trener, bra spillergruppe og bra hall. Dette kan gå bra.
Hører at du kan tenke deg en trener karriere?
Håndball har vært en viktig del av mitt liv, helt fra jeg var liten gutt og kan vanskelig tenke meg et liv uten å være en del av denne fasinerende sporten. Derfor er jeg veldig glad for at jeg skal være med i trenerteamet rundt HHKs gutter 18 lag. Det skal bli spennende å bruke mine tidligere trenererfaringer på HHKs guttelag.


Generalsponsorer

Generalsponsorer