Mye positivt

Selv om kampen mot Viking ble et stortap viste HHK mye positivt spill. Laget er enda ikke helt samkjørt og det er behov for bedre avslutninger for å lykkes helt, ettersom HHK brant mange skudd
Viking kommer utvilsomt til å bli et av de beste lagene i eliteserien i år. Spillerne er godt samkjørte og de har en stor stall med Kjetil Strand som den store organisator. Selv om han ikke var den som skåret mest mål på Vikinglaget var han med på det meste som skjedde på banen. Vikings forsvar var meget kompakt og solid.
Vår egen Olafur Gislason spilte periodevis meget godt i mål. Omar er en interesssant og god spiller, som Vikingspillerne viste stor oppmerksomhet på streken. Av våre egne unge lokale spillere var denne gangen også Midling på banen. Sluttresultatet ble 35 til Viking og 21 til HHK.