Flere nye spillere til HHK

Olafur Olafsson

HHK neste sesong vil bestå av flere lokale unge spillere. Ole Fremmersvik, som er den eldste av de yngste, (1990) vil i år få større ansvar på venstre siden. Thomas Saltvedt (1992) må i år ta et stort ansvar på streken. Forhåpentligvis har han lært mye av Ola Netterheim.
HHK vil i tillegg til de unge lokale spillerne også ha noen rutinerte eldre spillere. I tillegg til Olafur Gislason, som nå har vært i Haugesund i et år, vil to familier fra Island nå flytte til Haugesund, slik at HHK nå vil ha tre islandske spillere. Alle disse skal ha jobb ved siden av å spille i HHK.

Elias Haldorsen

Elias Haldorsen (1983) spiller høyre ving og kommer fra Haukur. Olafur Olafsson (1983) kommer også fra Haukur og vil sannsynligvis få en playmaker rolle.

Forøvrig kan nevnes at Harald Willumsen nå er så godt som frisk fra forrige sesongs skader.

Kenneth Drange Berntsen vil også bli et nytt ansikt på laget. Han kommer til Haugesund for å studere ved HSH. Hans forrige klubb var Kragerø.

Navn på andre nye spillere vil bli offentliggjort om et par dager.