HHK er i siget!

HHK klarte sine økonomiske utfordringer. Klubben vil ikke bli lagt ned. Styret var i kveld meget glad og fornøyd med å ha nådd sitt økonomiske mål. HHK er nå sikret drift frem til midten av mars måned. Det vil si at HHK har klart å skaffe seg et økonomisk fundament som gir handlingsrom for å skaffe videre inntekter. På en  måte kan en si at klubben har klart det første hinderet.

Styret, spillere, trenere og andre tillitsvalgte fikk i dag det puffet en trengte for å jobbe videre. De neste utfordringene er å få til rammer rundt klubben som vil gjøre det mulig å drive klubben med overskudd, slik at en videre utvikling frem mot en ny plass i eliteserien kan bli et realistisk mål. Men dette vil ta mer enn en sesong, ikke minst ettersom styret har vedtatt at det skal fokuseres i en helt annen grad på rekruttering og tettere kontakt med de andre håndballklubbne i regionen

På kveldens trening i Tysvær Arena var det mange brede smil å se, ikke minst fra Mika Nurmi, leder av sportslig utvalg Gunnar Lund og en flott gjeng med unge lovende lokale håndballspillere.