Hjertelig velkommen Mika!

Foto: Alfred Aase - Haugesunds Avis

Alle i HHK ønsker Mika Nurmi hjertelig velkommen til klubben. Mika er den treneren i HHK som har oppnådd mest suksess. Derfor er det ekstra hyggelig å få ham tilbake. Tilbakemeldingen på at Mika er tilbake i HHK er positive  både fra spillere, publikum og sponsorer.

Haugesunds Avis sier i dag at HHK skal opp igjen i elitedivisjonen. Styret og hele HHK har også det som mål. Men som Mika sier, det blir ikke enkelt. Dette skyldes ikke  minst at det skal bygges opp et nytt lag. Derfor har ikke styret som målsetting å rykke opp i eliten allerede etter neste sesong. Målsettingen er å stabilisere økonomien, organisasjonen  og ikke minst spillerstallen.

Prisen for å rykke ned en divisjon er bl.a. en reduksjon av spillerstallen. Dette p.g.a. at standardkontrakten inneholder en paragraf om at ved nedrykk kan spillerne forlate klubben. Noe som flere har gjort, ettersom de har fått tilbud fra eliteserieklubber. Derfor trenger vi to år for å bygge opp et stabilt lag på elitenivå. Mika er utvilsomt den rette til å få dette til.