Nyheter

Blir det islandsk trener?

Oskar Bjarni Oskarsson har i helgen vært på besøk i Haugesund hos islandske venner, og logisk nok også hatt en rundtur i deler av håndballmiljøet på Haugalandet.  Styret for HHK hadde i dag samtaler med Oskarsson for et eventuelt samarbeid.
Han er i dag trener for Valur, et lag som har vært og er et av islands beste elitelag. Han er i tillegg assistent trener for Islands herrelandslag.
HHK har for lengst vedtatt å satse mer på rekrutteringsarbeidet på Haugalandet  og Oskarssons meget store erfaring i rekrutteringsarbeidet på Island vil således, eventuelt, være en meget viktig brikke i HHKs videre satsing.
Oskarsson reiser tilbake til Island i morgen med et kontraktsforslag fra HHK. Det er en stor beslutning for familien hvis de bestemmer seg å flytte til Norge og han trenger derfor litt betenkningstid, men vil i løpet av uken komme med et svar.


Generalsponsorer

Generalsponsorer