FC Porto ble for sterke.

Kamp nummer 3 for Haugaland Håndball i turneringen Limburgse Handbal Dagen er over og det ble et bra resultat, tross sluttsiffrene 30 – 23 mot FC Porto.
FC Porto er det klart beste laget i vår pulje og er uten tvil det beste laget vi har møtt denne sesongen. Vi går allikevel ut og spiller vår beste kamp for sesongen! Uten en syk Sindre leder vi hele 1. omgang, frem til sluttminuttene hvor FC Porto går forran med 1 mål. Ola Netterheim på strek spiller sin beste kamp for sesongen og sammen med strålende keeperspill av Olafur mellom stengene, holder vi tett følge med FC Porto utover i 2. omgang!Ola får sin 3 2.minutter og rødt kort på en meget diskutabel dommeravgjørelse når halve omgangen er spilt, noe som gjør at vi ikke klarer å holde følge mot dette sterke laget lenger og slipper dem fra oss mot slutten.
Olafur blir fortjent kåret til «Man of the match» og får bestemannsprisen!
Vi spiller i morgen mot landslaget til England om plassering, men laget fikk med seg en god opplevelse i dagens kamp mot et utrolig bra lag fra Portugal