Ny spiller og treningsleir til Nederland

Ian Seistrup

Vi har i en periode jobbet med å forsterke stallen og har nå signert en avtale med en ung og talentfull playmaker fra Danmark, Ian Seistrup.Ian er en ren playmaker som er god til å styre spillet og spille andre gode. I tillegg er han rask og teknisk god. Han vil være med laget ned til Nederland i romjulen, hvor vi skal være med i en turnering. Her får han bli godt kjent med spillerne og laget, både på og utenfor banen.Vi får med dette brettet ut spillet og brukt våre beste venstrebacker på den plassen de skal spille. Dette gjelder også Fahrudin når han er tilbake i midten av februar.

nkret ut fra dette arbeidet i løpet av januar. Grunnet stram økonomi jobber vi tett sammen med flere av våre gode samarbeidspartnere i denne prosessen, noe som har gjort at denne avtalen ble mulig. Vi har hele denne sesongen sett at vi vil måtte kjempe for hvert poeng, men vi ønsker heller ikke å flytte inn i fantastiske Tysvær Arena og gå ut av sesongen med nedrykk.