Dagens spillerpresentasjon – Geir Harald

Geir HaraldKjekt å ha to friske bein!

Endelig er Geir Harald Sjurseth (29.12.1987) friskmeldt. Selv om han nå har spilt noen uker, blir han nå sikrere og sikrere på at beina holder.

Hvordan går det Geir Harald?

Det har vært en vanskelig tid. Det tok veldig lang tid å  bygge seg opp igjen. I starten når jeg var friskmeldt, våget jeg heller ikke å satse for fullt. Jeg måtte føle meg frem hvor mye beina tålte av belastning og vridninger. Men nå spiller jeg kamper uten å tenke på skaden og kjenner heller ikke noe særlig til den.

Du spiller mye som back nå, mens under Nurmi var det på kanten. Er dette et problem for deg?

HHK har i år få spillere som kan innta back posisjonen. Jeg aksepterer derfor fullt ut at Krister disponerer oss på en måte som er best for laget som helhet. Dessuten så blir jeg enda mer ”fullstendig” som håndballspiller ved å spille på flere plasser. Men innerst inne er jeg nok en kantspiller.

– Dere har enda til gode å vinne på bortebane i serien? Hva tenker du om det?

Huff ja, jeg føler meg ikke vel ved å tape både mot Bekkelaget, Drammen og Runar. Det kan være at vi ikke er ”modne” nok som lag. Vi har spilt sammen i forholdsvis kort tid i tillegg er vi flere unge spillere som enda ikke er ferdigutviklet som håndballspillere, også psykisk. Men jeg er overbevist om at vi vil gjøre det bedre utover i sesongen, og har god tro på at vi vil bevege oss oppover på tabellen, ikke nedover.

Jeg ser at dere trener noe annerledes i år enn i fjor. Hva er filosofien bak det?

Du tenker vel da på styrketreningene som vi har. Filosofien her er mangfoldig. Vi trener på en måte som skal motvirke skader, bli kjappere og smidigere, tåle større kroppsbelastning og ikke minst, prøve å minimalisere skadene.

– Hva synes du om rekrutteringsarbeidet til moderklubbene?

Denne er for dårlig. Her kan kritikken rettes både til moderklubbene og HHK. Men det er gledelig å se at HHK nå driver G-18 laget på en bra måte og har mer fokus på dette. I tillegg har jeg stor tro på samarbeidet med HTG. Men det er trist å se at en klubb som Rival har så elendig rekruttering. Heldigvis er det bedre i andre klubber som for eksempel Avaldsnes. I tillegg tror jeg det var ødeleggende at alle herrelagene i moderklubbene ble nedlagt ved oppstart av HHK. Heldigvis er dette nå rettet på og flere herrer spiller håndball på et lavere nivå. Vi kan ikke bare tenke elite.

Spillerpresentasjon

Kjekt å ha to friske bein!

Hvordan går det Geir Harald?

– Dere har enda til gode å vinne på bortebane i serien? Hva tenker du om det?

– Hva synes du om rekrutteringsarbeidet til moderklubbene?