Nyheter

Nils Sørhaug og Hyundai utvider avtalen med HHK

Nils Sørhaug

 

Daglig leder og markedsansvarlig i HHK, Øyvind Bråtun, melder at ny avtale for sesongen 09/10 er signert med Nils Sørhaug AS og Hyundai Norge!

 –         ” Det er utrolig kjekt å få signert en ny og utvidet avtale med Nils Sørhaug AS i samarbeid med Hyundai Norge, som denne sesongen også vil være å se på draktene!

 Nils Sørhaug AS har alltid vært en god støttespiller for HHK, men nå har vi i tillegg fått et av hans billeverandører, Hyundai Norge, med på en meget god avtale!”

 

”HHK har jo Bavaria som sponsor fra tidligere og setter stor pris på at det er rom og takhøyde for at vi kan samarbeide med flere av våre mange gode og sterke bilforhandlere på Haugalandet.

Vi opererer i et trangt marked om dagen, men registrerer at interessen og troen på det arbeidet og den satsingen som gjøres i HHK om dagen, er sterkt økende!

Satt i sammenheng med det svært hyggelige opprykket til FKH, viser dette at Elitehåndballen som merkevare og produkt har en økende interesse og verdi.

 Samtidig håper jeg at Eliteidretten totalt sett på Haugalandet nå får et felles løft og at vi gjennom samarbeid kan styrke oss som en arena hvor bedriftsmarkedet ønsker å  være!”

 NILS SØRHAUG STØTTER HHK

 Nils Sørhaug i Nils Sørhaug AS har følgende kommentar til den nye avtalen:

 ”- Nils Søhaug og Hyundai Norge ønsker med dette å vise vår støtte til det arbeidet HHK gjør for håndballen i distriktet i tillegg til at det er viktig for oss å være med i det nettverket som er og bygges rundt klubben.

Eliteidrett er lokomotivet for at breddeidretten skal kunne vokse og er det Hyundai Norge hovedsakelig  ønsker å profilere seg rundt, samtidig som at de som oss i Nils Sørhaug ser at vi får mye for pengene ved å knytte oss til HHK!

HHK er utrolig viktig for hele regionen og det ønsker Nils Sørhaug AS og Hyundai Norge å bidra til at de fortsatt vil være fremover!

Vi ønsker HHK lykke til videre i sesongen og gleder oss til et videre samarbeid!”


Generalsponsorer

Generalsponsorer