HHK reiste seg

Selv om HHK i andre omgang ledet med 5 mål etter 20 minutter så kan vi ikke si at det var en nedtur å spille uavgjort mot Haslum (30 – 30), som har 2 seire av tre kamper i serien hittil. Riktignok burde laget ha holdt litt bedre inn mot mål etter å ha ledet 28 – 23 når det gjenstod 9 minutter av kampen, men i forhold til Drammen kampen hadde Krister klart å motivere spillerne til full innsats. Det ble en spennende kamp og de ca. 500 fremmøtte fikk valuta for pengene.

HHK kom dårlig i gang og Haslum ledet 3 – 0 etter noen få minutter. HHK klarte å ta seg inn og etter 14 minutter var stillingen 7 – 7. Derifra gikk Haslum opp i ledelsen 12 – 8. Men HHK livnet til igjen og 2 minutter før pause var stillingen 12 – 12. Men personlige feil hos HHK gjorde at pauseresultatet ble 14 – 12 til Haslum.

HHK spilte en bedre andre omgang og til tider meget bra. Men som mot Fyllingen har laget problemer med å holde på ledelsen i slutten av kampen. Her er der forhold som det må jobbes med.

HHK er nå på 9. plass i Postenligaen med sine 3 poeng, på plassen foran Stord som tapte mot Runar som ligger på plassen foran HHK. Runar et det neste laget som HHK skal møte. (Bortekamp den 04. November).

Målscorere: Fahrodin 7, Netterheim 6, Sjurseth 5, Rødeseike 5, Willumsen,Gravdal Haldorsen, 3