Nyheter

På onsdag er det kamp

Du er vel ikke sofasupporter? Vi trenger deg i Haraldshallen på onsdag (21.10) kl. 18.00. Vi er et lag for fremtiden og henger ikke med hverken hode eller leppa p.g.a. at vi har tapt to kamper etterhverandre. Her har du en forsmak på Kristers innlegg til programbladet:

Dagens hemmakamp betyder en hel del. Inte så att det ær poængpanik så hær tidigt på sæsongen, men efter två tveksamma kamper senaste veckan skulle det kænnas bra med en bra insats. Søndagens cupkamp ær inte så mycket att sæga om spelmæssigt, vi var chansløsa. dæremot dyker det upp en del intressanta beteenden som vi behøver jobba med att førbættra.

Många spelare har helt nya roller, en del har æven ny klubbtillhørighet, och det tar alltid tid att hitta rætt.

Det viktiga på onsdag ær att vi tar kommandot i spelet och att alla spelare tar initiativ och inte accepterar sig sjælv i en passiv och førsiktig roll. Modern handboll spelas med næsan rakt mot mål och i ett høgt tempo, bemæstrar man inte detta måsta man træna på det, blir vi førsiktiga och fega frångår vi våra principer och som jag hoppas att alla vet så ær brott mot sin egen værdegrund nærmaste vægen till fiasko. 

Vi jobbar med utveckling, detta ær en alltid pågående process som kræver total hængivenhet och modet att alltid førsøka sitt bæsta i spelets alla facer. 

Vi visade detta på ett mycket bra vis i førsta hemmakampen mot Fyllingen och idag ær det dax att visa det igen. Vi ska idag återta Haraldshallen som VÅR hemmabana dær motståndaren ska dansa efter vår pipa, inte tværtom. Kan vi mobilisera samma glød och tro som vid førra tvåpoængaren går det bra æven idag.

Kliver samtliga spelare fram och presterar sitter det också två nya poæng på kontot.

Detta ær vår hemmahall, hær bestæmmer vi!Generalsponsorer

Generalsponsorer